Zaman Sekolah Asyik bergaduh, Bila Dah Kerja Terus Jadi Jodoh

Merata-rata cari pasangan sehati sejiwa, rupa-rupanya depan mata. Itulah ungkapan sesuai bagi suami isteri yang akhirnya berkahwin dengan orang yang dikenali.

Bagi Salsadila Zulailee, dia tidak menyangka jodohnya merupakan sahabat baik ketika susah dan senang yang dikenali sejak dari bangku sekolah menengah lagi.

Mendirikan rumah tangga bersama Meor Aliff Azahar pada hujung minggu lalu, pasangan berasal dari Kelantan ini pernah terputus hubungan namun kembali menjadi rapat pada tahun 2014 setelah bertemu antara satu sama lain.

Menerusi laman Twitter miliknya, dia yang lebih mesra dipanggil Bella ada memuat naik beberapa keping gambar perkahwinan berkongsi hari bersejarah bersama pengikutnya sehingga menjadi tular di media sosial.

jodoh dengan kawan baik

Married my best friend! Weh sampai skarang rasa tak percaya lagi betul ke dah kahwin ni dia tak pernah wujud dalam list jejaka idaman aku pun ahahaha annoying nya kuat gaduh tapi last last jadi suami wehhh.

Bukan sekadar sembang

jodoh dengan kawan baik 1

Jumpa balik, tiba-tiba jadi rapat

jodoh dengan kawan baik

Asyik bergaduh aje!

jodoh dengan kawan baik

Antara gambar kahwin yang dikongsi

Memang tak sangka betul kan. Tahniah Bella & pasangan! Semoga ikatan perkahwinan yang dibina akan kekal hingga ke syurga.

Komen Pembaca

Lagi Artikel Menarik

KONGSI

STAY UPDATE

Dapatkan update-update terkini terus melalui inbox email anda setiap minggu.

Kembali Ke Atas
error: hakcipta terpelihara