agen cari jodoh, cari jodoh, bridesmaid, pelamin kahwin
Gambar hiasan oleh: 712studios

Bantu Orang Cari Jodoh Dan Dapat Komisyen Ribuan Ringgit

Siapa sangka, dengan bantu orang cari jodoh pun kita boleh menjana pendapatan yang lumayan. Bukan susah pun, kita boleh bantu orang yang terdekat seperti kawan-kawan dan saudara mara yang masih tercari-cari jodoh mereka. Dalam masa yang sama insyaAllah jika menjadi jodoh mereka, kita akan mendapat sebahagian dari pahala mendirikan ‘masjid’ dan komisyen pun dapat.

Kita boleh buat kerja sambilan dari rumah, caranya cukup mudah kita hanya memperkenal Baituljannah melalui URL link website. Setiap seorang akan mendapat id affiliate masing-masing. Gunakan link itu untuk mengajak sesiapa sahaja yang sedang mencari jodoh. Paling senang adalah kita mulakan dulu dengan orang terdekat. Cuba anda lihat di sekeliling anda contohnya adik beradik, saudara mara dan kawan-kawan yang masih belum kahwin lagi. Nah! Ini lah peluang. Perkenalkan kepada mereka dan bantu mereka untuk mendaftar. Cara untuk daftar calon cari jodoh di Baituljannah baca di sini.

Setiap pendaftaran kawan-kawan dan saudara mara yang mendaftar, anda akan mendapat komisyen. Komisyen yang bakal anda terima dari RM1 sehingga RM22.50. Inilah yang dipanggil program affiliate – buat duit dengan affiliate. Kita biasa dengar tentang kopi 3 dalam 1. Tapi jarang kita dengar tentang satu program affiliate yang menawarkan 3 keistimewaan dalam satu program affiliate. Itulah kelebihan yang ditonjolkan oleh program affiliate Baituljannah.

Dengan menjadi agen affiliate Baituljannah anda boleh:

  1. Bantu kawan dan saudara anda mencari jodoh
  2. Mendapat komisyen berterusan
  3. Berpeluang mendapat hadiah lumayan

Apa itu Baituljannah?

Secara ringkasnya, Baituljannah adalah sebuah laman cari jodoh muslim online. Ia adalah satu platform di mana anda boleh mendaftar sebagai calon jodoh (sekiranya anda bujang) dan di dalam platform tersebut juga ada tersenarai calon lain. Anda boleh mengenali mereka melalui platform ini. Kelebihan portal Baituljannah adalah ia lebih selamat dan maklumat peribadi anda lebih terjamin berbanding di media social.

Bagaimana menyertai Program Affiliate Baituljannah?

Mendaftar terlebih dahulu di sini. Kemudian tekan Mulakan Sekarang serta baca sehingga bawah kemudian isi borang Daftar Sebagai Ejen. Selepas mendaftar jangan lupa explore seluruh isi kandungan dan tool-tool pemasaran yang telah disediakan.

Program Affiliate Baituljannah terdiri daripada 4 peringkat iaitu Percuma, Bronzi, Fadi dan Dahabi. Setiap satu peringkat akan mendapat nilai komisyen yang berbeza.

Apabila anda mendaftar, anda akan secara automatik tergolong dalam kumpulan affiliate percuma. Mula kan dengan akaun percuma pun tiada masalah tetapi jika anda berminat untuk mendapatkan komisyen yang berganda-ganda anda perlu menaiktaraf akaun anda ke Bronzi, Fadi dan Dahabi. Sila lihat di bahagian panel affiliate – naik taraf.

Tetapi tawaran istimewa hanya untuk 100 orang blogger terawal mendaftar  sebagai agen affiliate menggunakan link daripada blog ikatansah.com >> [ Daftar Sini ] <<

Anda berpeluang untuk di naiktaraf kepada akaun Bronzi. Ini bermakna anda akan mendapat komisyen 50%-100% lebih tinggi daripada akaun percuma. Untuk dinaiktaraf secara percuma, anda hanya perlu lakukan 3 langkah ini:

  1. Daftar sebagai affiliate menggunakan link di ikatansah.com : [ Daftar Sini ]
  2. Buat satu review tentang Baituljannah di blog anda.
  3. Isi borang ini setelah review diterbitkan : [ ISI BORANG ]

Akaun anda akan dinaiktaraf ke Bronzi selepas borang diterima.

Contoh review di blog boleh dibuat secara direct atau indirectly seperti di bawah :

  1. Bila Nak Kahwin? 98,865 Orang Calon Anda Sedang Tunggu Di Laman Web Ini. (direct)
  2. Cara Mencari Cinta Dan Dekatkan Jodoh (indirectly)

Apa yang penting di dalam review anda perlu tunjuk cara mendaftar sehingga akaun disahkan dan kelebihan yang ada di Baituljannah. Jangan lupa letak id link affiliate sendiri kerana melalui link affiliate anda akan dapat komisyen bagi setiap pendaftaran.

Siapa Sesuai Buat Duit Dengan Affiliate Baituljannah?

Sangat sesuai kepada BLOGGER, AFFILIATER & FAN PAGE PLAYER page-page besar ratusan ribu dan jutaan like.

Kenapa kami katakan sangat sesuai untuk 3 golongan di atas?

Tidak perlu menjual produk hanya dengan promosi pendaftaran sahaja anda boleh dapat RM1 setiap pendaftaran. Kata kan anda nak income RM3k sebulan, promosi link affiliate anda di pelbagai platform seperti blog & social media. Mudah. Buat sekali je, orang baca dan terus berminat nak daftar. Mengikut data daripada Baituljannah setiap pengguna cari jodoh yang dah berdaftar 8% – 12% pasti akan upgrade ke akaun PREMIUM. Disini anda perlu educate calon untuk naik taraf akaun dengan kelebihan akaun premium yang dia dapat. Secara detail anda boleh baca di panel cari jodoh dalam akaun anda.

Baituljannah dah sedia kan bermacam tool marketing semudah copy paste. Pergi ke bahagian artikel blog pilih artikel dan blast di page-page anda ada. Ini kaedah soft selling di bahagian setiap artikel terdapat borang yang dibawah id affiliate masing-masing. Tugas anda hanya bawa masuk sebanyak trafik dan setiap pendaftaran masuk adalah komisyen untuk anda perolehi. Ataupun anda boleh memuat kan banner yang disediakan ke dalam blog.

Cabaran Affiliate Baituljannah

Semua BLOGGER, AFFILIATER & FAN PAGE PLAYER dijemput untuk menyertai program affiliate Baituljannah. Hadiah lumayan bernilai berjumlah RM5000 disediakan untuk 15 orang affiliate yang berjaya membawa mendaftarkan sebanyak 5,500 orang pendaftaran calon cari jodoh yang telah lulus profail dan disahkan nombor telefon.

[ DAFTAR SEKARANG ]

Sebaik sahaja seseorang agen affiliate itu mencapai 5,500 orang pendaftaran tersebut, dia berhak untuk memilih salah satu daripada pilihan hadiah ganjaran yang disediakan.

cabaran affiliate baitul jannah

Hadiah-hadiah yang ditawarkan adalah :

  1. Macbook Air 13′ sebanyak 6 unit
  2. iphone 8 plus 256GB sebanyak 6 unit
  3. Lumix DMC – G85 – sebanyak 6 unit

Syarat penyertaan Cabaran Affiliate Baituljannah

  1. Pengiraan pendaftaran yang diambil kira hanya pendaftaran bermula pada 15 November 2017 sahaja. Pendaftaran sebelum 15 November 2017 tidak diambil kira.
  2. Pengiraan pendaftaran yang diambil kira hanya pendaftaran yang direkrut oleh anda dengan menggunakan URL ID anda sendiri. Pendaftaran melalui ejen-ejen affiliate rujukan anda tidak akan diambil kira.
  3. Hadiah ganjaran yang disediakan adalah terhad. Oleh itu, ejen affiliate yang terlebih dahulu mencapai sasaran mempunyai keistimewaan untuk memilih salah satu daripada mana-mana hadiah ganjaran yang masih belum ditebus ketika itu.
  4. Tawaran hadiah ganjaran ini hanya sah sehingga 15 Februari 2018 sahaja.
  5. Pihak Baituljannah berhak untuk menggugurkan keahlian mana-mana ajen affiliate sekiranya seseorang ajen affiliate itu didapati melanggar sebarang syarat-syarat yang ditetapkan atau menggunakan sebarang teknik yang mempunyai unsur-unsur penipuan seperti menggunakan bot untuk mendapatkan jumlah pendaftaran yang tinggi.

Perkara Penting:

Setiap pendaftaran di Baituljannah secara automatik akan mempunyai dua fungsi iaitu sebagai agen affiliate dan sebagai calon cari jodoh. Sekiranya anda ingin serius mencari jodoh, anda tidak perlu mendaftar akaun baru. Anda hanya perlu melengkapkan profil di panel cari jodoh untuk dipaparkan di ruangan carian calon-calon jodoh.

Sebaliknya, sekiranya anda hanya fokus kepada menjana pendapatan melalui affiliate, anda tidak perlu untuk melengkapkan profil calon jodoh. Ini adalah penting untuk mengelakkan daripada profil anda dipaparkan di carian calon-calon jodoh kerana hal ini hanya akan mengakibatkan kekeliruan kepada calon-calon pencari jodoh yang lain dan juga mungkin boleh memporak perandakan mereka yang telah berkeluarga.

Kami mencadangkan untuk anda perlu explore fungsi-fungsi yang ada di Baituljannah di bahagian panel cari jodoh supaya senang untuk anda menerangkan dan mempromosikan kepada orang lain. Jangan risau kepada yang sudah berkahwin atau sudah ada yang punya selepas sahkan profile anda boleh set status Keluar Dari Senarai Calon.

Untuk Daftar Cari Jodoh >> [ DAFTAR SINI ]

Untuk Daftar Agen Affiliate >> [ DAFTAR SINI ]

Hantar Artikel Anda.

Komen Pembaca

Lagi Artikel Menarik

KONGSI

STAY UPDATE

Dapatkan update-update terkini terus melalui inbox email anda setiap minggu.

Kembali Ke Atas